Du sparar tid i designprocessen med Builder

  I designkonfiguratorn Builder går det snabbt att ändra och anpassa designen på din lekplats.

  Redan i skissfasen kan du enkelt visualisera verktyget i 3D och se hur designen fungerar från alla vinklar. Som designverktyg ger Builder dig större frihet till att ’leka och testa sig fram’ med designen och du sparar arbetstimmar.

  Översikt över lekfunktioner, säkerhetszoner och priser

  Builder spar på all information om den lekutrustning du använder i din design. När du designar, spar programmet informationer om åldersgrupper, lekvärden, priser, DWG-filer till att ladda ner, så att du enkelt får ett överblick över hur din lekutrustning uppfyller målgruppens behov och håller budgeten. Åter igen sparar du tid på tråkiga uppgifter i processen. Informationen kommer till dig helt automatiskt.

  Du arbetar intuitivt och drar lekutrustningen och lekfunktionerna in på skrivbordet. Builderen gör det enkelt för dig genom att visa korrekta säkerhetszoner när du sätter ihop lekutrustningen. Vita och gröna linjer visar korrek placering av t.ex. en bro eller ett klätternät mellan två torn och med röda linjer, gör den dig uppmärksam på om du håller på att placera tornen för nära varann. Du kommer att uppleva att fel minimeras och att du inte längre behöver lägga tid på beräkningar.

  Designa på 1 minut en lekplats med två lektorn och djungellek
  Se hur du på 2 minuter kan designa en lekplats till de yngsta barnen