Om Elverdal - din lekplatsproducent

  Vi skapar arkitektritade platser, som gör dina önskemål verkliga. När vi skriver ’skapar’, är det för att vi, inte bara sätter upp lekplatser och annat på platser. Våra designer har betydelse för barn och dom ungas motorik och sociala utveckling, därför tänker och utvecklar vi platser, som får oss nyfikna och inspirerade till att leka. Det ligger i vårat DNA att arbeta fram elementer, som lockar fram fantasien. Våra uteplatser har plats till alla behov och ger grobund till utveckling i alla åldrar.

  Vi tar ansvar för utomhusplatser och är din lekplatsproducent.  Våra produkter  Lekplatser, parkouranlägg och motionsbanor är några av dom många lösningar, som vi har utvecklat i samarbete med våra kunder.


  Forskningsresultat och teori om lek och lära ger oss löpande den senaste vetenskapen om fysisk uthållighet, rörelse och lära, och hur vi använder denna insikt till vetenskap på våra workshops och till utveckling av nya produkter.

  Som exempel ritade våra arkitekter i 2018 hela Olivia-serien, som inkluderar lekhus och tillbehör. Till dom egna utvecklade produkter räknas t.ex. också en del av produkterna under kategorin ’gungor’. Därutöver förhandlar vi med en rad internationella kända märken som t.ex. SMB och Spiel-Bau.


  Starka kompetenser och unika lösningars
  Hos Elverdal ser vi os själva som trendskapande pionerer med fokus på intelligenta och innovativa lösningar. Det gör vi, för att vi törs och vill tänka utanför boxen, och för att vi utvecklar oss i takt med marknadsbehovet.

  Användarna, demografiken och miljön är grunden till våra förslag, så att du får en framtidssäkrad lösning. Våra arkitekter ritar upp din plats, antingen du önskar ett specialdesignet lekredskap eller en hel lösning. Vi arbetar tätt ihop – både med dig och internt. Det betyder, att arkitekterna är med helt från start, som vill säkra ett högt lekvärde, lära och säkerhet på din lekplats. Hållbarheten och estetik är avgörande, när vi designer, men du kan förvänta mera! Vi använder bara kvlitetsmaterial. Engagerade kunder, barn och unga, duktiga arkitekter och ansvarsfulla hantverkare gör oss bra.

  Elverdal grundades 2007 och har genom åren gjort tusentals utomhusprojekter i Sverige och internationellt.


  Kom och låt oss leka tillsammans!


  Disclaimer

  Illustrationer/renderinger är inte 100 procent exakta avbildningar av slutprodukten. Foton kan i vissa fall visa olämplig användning, t.ex. barn som använder träningsutrustning. Kontakta din konsulent för närmare information om användning och design av dina valda produkter.

  Alla mått i monteringsanvisningen är vägledande och kan avvika inom rimliga ramar för redskapets struktur, material och kombinationer. Står redskapet exempelvis kritiskt nära omgivande lekelement och annat bör detta alltid avklaras med Elverdal!