Tillbaka till översikten

Vattenlek - vattenströmsbänk

Enkel och funktionell vattenflödesbänk i rostfritt stål som med fördel kan inkluderas som en del av ett vattenleksystem. Här finns gott om möjligheter för rolig lek med både sand och vatten. Vattenflödesbänken gör det möjligt att experimentera med vattenflöden. När vattnet hälls i, rinner det som en flod ner mellan markeringarna och bildar en fin vattenström. Som bilden visar, kan man även bygga med sand i fördjupningarna och därmed själv styra vattenflödet. Ett uppenbart lekredskap som möjliggör kontinuitet, betraktande och ihållande lek som bidrar till att stärka barnens allsidiga personliga utveckling.

Logga in för att få tillgång till Elverdals filer. Om du inte är användar, så begäran om inloggning, så får du omedelbart tillgång.

Login

Glömt ditt lösenord? | Begär login

×

Tack för att du önskar downloade produktinformation från Elverdal. Vi arbetar kontinuerligt med att göra informationen tillgänglig på vår hemsida.

Denna fil är för tillfället inte tillgänglig, men skriv en mail til info@elverdal.dk, så vill vi se om informationen är klar och kan uppdateras.

Önskas monteringsanvisningar, skickas den alltid med vid beställning av produkten.

×