Tjørnen og gyngen

Hos Tjørnen och Gyngen SFO skapade vi en multifunktionell klättringsanläggning, som passar fint in med resterande lekredskap och den omkringliggande naturen.

Materialvalet föll på robiniaträ

Materialvalet till klätteranläggningen föll på robiniaträ som med sitt unika och naturliga utseende passar in bra bland förskolans omkringliggande stammar och träd. Dessutom är robiniaträ mycket motståndskraftigt för vind och veder, och kräver därför inte underhåll.

Idag har barnen rik möjlighet till att utforska de många vägarna upp och kan få många timmar att gå på den renoverade lekplatsen. 

Trine Lund Christensen

Kontakt

Trine Lund Christensen

trine@elverdal.dk

Placering

Danmark

Karlstrupvej 54, 2680 Solrød

Utfört

Juli 2013

Referensnummer

1689

Följande produkter har använts i projektet