Skejtramper, skejtbanor och skejtparker

Hos Elverdal förhandlar, ritar, projekterar och installerar vi skejtramper, skejtbanor och skejtparker som är utvecklade i samarbete med erfarna skejtare. Allt är skejtutrustning som ger barn, unga och vuxna möjlighet att testa sina färdigheter genom rörelse i det fria. Gemensamt för alla Elverdals skejtramper, skejtbanor och skejtparker är att de kan utforskas BMX, kickbikes, skateboard och rullskridskor där användaren kan träna koordination, reaktion, balans och kroppspositionering.

Ett sortiment för alla

Sortimentet är riktat mot professionella så väl som mindre erfarna skejtare och de är gjorda för att kunna installeras i både parker, skejtområden och diverse stadsytor. Skejtramperna kan fungera som självständiga aktiviteter och som en del av ett större sportområde. All utrustning är TÜV-certifierat och uppfyller de krav som ställs inom området.

Sammansättning av element

Elverdals skejtbanor och skejtparker kan sammansättas av ett stort urval av element som kan fås i tre olika typer av material som var och ett har sina egna egenskaper och uttryck. Alla element kan kombineras efter önskemål.

  • Skejtbanor i platsstöpta betongelement

Skejtelement i platsstöpt betong stöps på plats och används ofta till större anläggningar och ramper.

  • Skejtparker i förfabricerade modulära betongelement

Förfabricerade modulära skejtelement samlas och monteras på plats och används ofta till mindre anläggningar och ramper.

  • Skejtbanor i vattentätt kryssfaner

Skejtelement i vattentätt kryssfaner är mobila och har ett unkelt uttryck. Det är inte nödvändigt att sätta fast dessa element i marken, men de kan om så önskas monteras med kemiska ankare.

Priser på platsstöpta skejtparker i betong

Allt beroende på existerande terrängförhållanden samt val av skejtelement så har en skejtpark ett kvadratmeterpris från 9.000-14.500 SEK.

En skejtbana eller skejtpark speciellt till er

Vi både ritar, projekterar och installerar allt efter önskemål. Så tveka inte att kontakta Area Sales Manager Peter Carlsson. Han kommer mycket gärna förbi för ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta om möjligheterna på just ert uteområde och ett eventuellt samarbete.

Se vår nya skejtkatalog fylld med inspiration

Elverdal skaterkatalog 2017 SE