Sandefjord Torg

Sandefjord Torv i Norge har blevit en lekplats rikare, vilket stadens invånare och beskare njyter av. Här kan du läse mer om lekplatsens faciliteter.

En skoj pause i staden

Torget mitt i by blev renoveret och butikerna har fått sig en ny granne, som lockar till sig såväl vuxna som barn. Fontänen ligger som en integrerad del av beläggningen och barnen njuter av den fina våren genom att springa genom vattnet. Har man inte badkläder på sig i staden, finns det ril möjlighet för att leka på den nya lekplats som ligger på Torget.

Lekplatsen är utformad i en urban design med lekredskap från Elverdals lekserie, Linie M. Bland lekplatsprodukterna är Berget, som är ett halvklot i rustfri stål, vilket ger lekplatsen en skulpturell touche på torget. Härutöver finns det ett gungbräde uppsatt, som är lätt att balansera på och som också är passande till att bara ligga och njuta av solen på. De tre virvelvindarna ger lekplatsen dynamik, och gummibollarna och -beläggningen är passende samstämt i färgerna, så det passar till de övriga fixturerna på torget.

Stefan Svensson

Kontakt

Stefan Svensson

stefan@elverdal.se

Placering

Norge

Vestmolen 15, 9990 Skagen

Utfört

2013

Referensnummer

1627