Guldberg Skole

Redan 2011 var den färgstarka och arkitektoniska lekplatsen vid Guldberg Skole färdig - ett projekt som bestod av många spännande utmaningar.

Renovering, stadsförnyelse och integration i ett

Renoveringen av Guldberg Skolens skolgård var på sätt och vis tre projekt i ett. Det var en total renovering av lekplatsen som en del av stadsförnyelse och integrering av skolens friluftsområden till nytta för resten av samhället. Allt i samarbete med Köpenhamns kommun. Den stora ytan blev fylld med redskap för barn i alla åldrar som en gigantisk rutschkana, studsmattor, en klätterbana och platser där man kan ”hänga” både för tonåringar och föräldrar som besöker platsen med sina barn.

Jens Bo Thorsager

Kontakt

Jens Bo Thorsager

bo@elverdal.dk

Placering

Danmark

Sjællandsgade 10, 2200 København N

Utfört

2011

Referensnummer

1197, 1270, 1321