Proludic

Proludics lekredskap är utvecklade och utformade så att man kommer i kontakt med och utvecklar sina känslor, sina sinnen och sin intelligens. Prolidic har 25 års erfarenhet av design av lekredskap och att skapa lekplatser, multibanor och sportområden.

"Kreativitet, know-how och erfarenhet gör att vi kan föreslå designlösningar som uppfyller behoven hos både användarna och hos de som står för faciliteterna. Vi utmanar de etablerade koncepten genom att skapa tilltalande rekreativa områden som innehåller innovativa och genuina produkter. Kundens lekplats ska alltid vara unik med goda upplevelser för användarna. Med mer än 65 000 lekplatser och multibanor över hela världen är Proludic redo att hitta den rätta lösningen till er"
Denis Le Poupon

Proludic är i dag en av Europas största producenter av multibanor och lekredskap. Företaget drivs av grundarna Denis Le Poupon som är landskapsarkitekt. Han är en passionerad människa som vill skapa ett bättre förehållande för barn och unga. Han har hela livet arbetat med att skapa uterum som vi älskar att vistas i.

Proludic sysselsätter ungefär 500 medarbetare och har samlat sin produktion i Vouvray vid Tour, mitt bland de berömda vingårdar som gör ett av världens bästa vita viner.

Lekredskapen är tillverkade i Proludics toppmoderna produktion och allt trä som ingår i lekprodukterna är FSC- eller PEFC-certifierat från seriösa underleverantörer. Företaget är ISO14001-miljöcertifierat och ISO9000 kvalitetscertifierat. Därför kan du som kund vara säker på att era lekredskap och multibanor är av god kvalitet och att man har tagit hänsyn till miljön.


Läs mer om Proludic på deras hemsida

Se katalog fra Proludic

Se Proludic farveskema

Se Proludic materialedata

Se Proludic teknisk data på standard anlæg

Se andre andre generelle produktdata

Se prislista