Välkommen till Elverdal

Elverdal skapar arkitektritade helhetslösningar, som är anpassad till användarnas behov. Lekplatser, parkour anläggning och motionsbanor är några av de många lösningar, som Elverdal har utveckla i samarbete med kunderna.Visionen är att skapa en optimal miljö för motion, hälsa, social interaktion, lek och lärande. Det betyder, att vi arbetar för att skapa lösningar som stödjer barn och undomars utveckling samt styker fysik och deres motorska utveckling.

Elverdal levererar designprodukter för Lek-Sport-Fitness till hela Norden direkt från egen produktion i Danmark, utan fördyrande mellanled, med undantag av vissa licensierade producenter. Normal leveranstid är 6–7 veckor från beställning. Vid specialprojekt och Custom producerade produkter bör man räkna med en något längre leveranstid.
Många av våra produkter, levereras antingen förmonterade eller så gott som färdigmonterade med enkel monteringsanvisning med förankring och monteringstid. Huvudkontoret i Köpenhamn hanterar den svenska, danska och norska marknaden. Med lokala säljrepresentanter runt om i Sverige.

Elverdal levererar designprodukter för Lek-Sport-Fitness, och avtalet omfatter:

Kontakta oss vid frågor, offert eller beställning. Vi svarar gärna på dina frågor och behandlar alla ärenden så snabbt som möjligt.

Vid beställning behöver vi mottagarens leverans- och fakturaadress samt kontaktinformation. Observera att fakturan gäller som garantibevis.

Beställning

1) Välj produkt och utförande (Ral) på dina produkter.
2) Kontakta vår Säljsupport för beställning. Vi behöver mottagarens leverans- och fakturaadress samt kontaktinformation.
3) Ordern tillverkas och skickas från oss inom 6–7 veckor.
4) Många produkter, segment levereras förmonterade med enkel monteringsanvisning med förankring, monteringstid.
5) Har du några frågor? Våra medarbetare är alltid redo att hjälpa dig.


  • SKL Kommentus Inköpscentral på upphandlingssortimentet
  • Övrigt rabatterat sortiment SKL Kommentus Inköpscentral

  • Kontaktinfo