Gunga & gungstativ

Ett gungstativ är ett helt centralt element på många lekplatser. Barn älskar den fria känslan av att sväva genom luften och suget i magen, när det går riktig fort.

Gungstativet i centrum

Samtidig som att nöjet är i topp när det gungas, finns det också en lång rad gynnsamma effekter av att gunga. Gungor styrker grovmotoriken och bidrar till en bättre balans och rumskänsla. Men det är inte bara när det går fort, som det finns bra saker att uppleva på gungstativet. I roliga ögonblick är den mjuka vaggande känslan av gungorna som gjorda till förtroliga socialla stunder.

Säkert gungstativ

Ett gungstativ är gjort till att användas, och få lekredskap kan användas så aktivt som gungan. Därför har Elverdal höga krav på kvalitet, säkerhet och design, när vi utvecklar våra gungor. Ett gungstativ bör vara av ett starkt och hållbart material, som inte försvagas genom åren. Underlaget bör passa till höjden på gungorna, och alla designdetaljer bör vara gjorda, så man undgår att upphakning.

Du kan alltid vara säker på, att Elverdals gungor och gungstativ uppfyller alla standarder, är certificerade och i bästa kvalitet.

Anpassning av gungor

Vi är alltid redo att hjälpa och ge råd om, vad som ger det bästa resultatet för er - till exempel om ni bör välja däckgungor, babygungor eller fågelbogungor som gungsitts på er lekplats.