Cyklar och kickbikes

Hos Elverdal distribuerar vi ett brett sortiment inom, pumptracks, North Shore och ramper som är utvecklade i samarbete med erfarna skejtare. Alltihop är utrustning som ger barn, unga och vuxna möjlighet att testa sina färdigheter genom rörelse i det fria och som kan utforskas på BMX, skateboard, rullskridskor, cyklar och kickbikes.

Ett sortiment för alla

Sortimentet är riktat mot professionella åkare så väl som mindre erfarna skejtare vilket ger användaren möjlighet att träna koordination, balans reaktioner och kroppspositionering. Elementen kan både fungera som självständiga aktiviteter och som en del av ett större sportområde. De är alla gjorda för att kunna installeras på skolgårdar, parker, i städer samt på fritidsgårdar och gymnasium.

All utrustning är TÜV-certifierat och uppfyller de krav som ställs inom området.

Pumptracks och North Shore

Pumptracks är en ny och eftertraktad form av cykelbana som är sammansatt av moduler. Modulernas sammansättning säkrar att man kan upprätthålla hastigheten genom kurvorna. North Shore består av enskilda moduler som kan placeras tillsammans enligt önskan och tillsammans utgöra en bana. Både Pumptracks och North Shore är framställt i vattenfast kryssfaner och kan fås i många olika typer och storlekar. De levereras som standard i svart och blå, men andra färgkombinationer är också en möjlighet.

Montage

Det är inte nödvändigt att sätta fast elementen i marken men det kan efter önskemål monteras med kemiska ankare.

Få utarbetat en skejtbana speciellt till er

Vi både ritar, projekterar och installerar allt efter önskemål. Så tveka inte att kontakta Area Sales Manager Peter Carlsson. Han är redo att utarbeta förslag till roliga och utmanande skejtområden som kompletterar omgivningarna.

Se vår nya skejtkatalog fylld med inspiration

Elverdal skaterkatalog 2017 SE