Børnehuset Tjørneparken

Børnehuset Tjørneparken er en integreret institution med både vuggestue og børnehave. Her har Elverdal skabt en legeplads med mange varierende lege- og læringsmiljøer. Der er tænkt på både små og store børn, deres lege og legeformer, forskellige sanseoplevelser, udfordringer, leg med forældre mv. Legepladsen giver mulighed for at kunne eksperimentere og udvikle børnenes nysgerrighed, fantasi, opmærksomhed,
koncentration og motorik, samt deres evne til at tage hensyn, samarbejde, vente på tur og hjælpe hinanden.
Området fremstår roligt i pagt med institutionens omgivelser - et sted, hvor børn og pædagoger synes det er rart at være. Farver, former og materialer smelter fint ind i det omkringliggende landskab og miljø - et robust, men let udtryk. Legeredskaberne er stort set vedligeholdelsesfrie og den samlede løsning er ligeledes udført i materialer der kræver minimal vedligeholdelse.

Jens Bo Thorsager

Kontakt

Jens Bo Thorsager

bo@elverdal.dk

Placering

Danmark

Utfört

2017

Referensnummer

Följande produkter har använts i projektet