Aktuella erbjudanden och kampanjer hos ElverdalDet pedagogiska uterummet för 0-6 åringar

Dagens barnomsorg spelar en avgörande roll när det gäller att forma framtidens medborgare. Därför utvecklar Elverdal produkter och projekt för barn i åldrarna 0-6 år.

Produkterna och projekten stöder den nyligen antagna utbildningsplanen, vilken danska institutioner är föremål för. Planen arbetar med olika teman och betonar bland annat att spelet måste vara en kontinuerlig del av institutionen - som alla kan vara användbara i institutioner över hela Norden.

Se och läs mer om att anpassa produkter och projekt härVerner Panton - få 40% rabatt på designmöbel

Se och läs mer bänken her

NU: 71.995 SEK

Rek. pris: 119.994 SEKVerner Panton var en dansk designer, arkitekt och grafisk formgivare som med sina kraftfulla färger, nya material, former och produktionsmetoder blev en av de mest framträdande designers i Europa på 1960-talet. Få glädje av vårt just nu knivskarpa pris på ”Hang-out” möbel, bänk eller samlingsplats - kärt barn har många namn.

En modern och funktionell möbel bestående av fyra moduler, som tillsammans bildar en skulpturell möbel. Modulerna kan komponeras efter eget val och ytterligare moduler kan läggas till efter önskemål. Kan fås i flera färger.Är du intresserad av något av de ovanstående erbjudandena eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Här hittar du kontaktuppgifter.Alla priser är exkl. leverans, installation, fallunderlag och moms. Se affärsvillkor.

*I enlighet med affärsvillkoren.


Arkitektritade lekplatser till vassa priser

Som bara kräver lite underhåll och med upp till 25 års garanti*På Elverdal startar vi igång året med en hel del vassa erbjudanden på lekredskap som kan förnya aktiva lekplatser i ditt bostadsområde.

Vi har noga sammansatt åtta olika paketerbjudanden med lekredskap av hög kvalitet. Gemensamt för alla redskap är att de kräver lite underhåll och har en garanti på upp till hela 25 år*.

Paketen är inriktade på en bred åldersgrupp så att de flesta barn i ditt bostadsområde kan njuta av lekplatsen.Är du intresserad av något av de ovanstående erbjudandena eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Här hittar du kontaktuppgifter.Alla priser är exkl. leverans, installation, fallunderlag och moms. Se affärsvillkor.

*I enlighet med affärsvillkoren.